Шукаєте надійну стоматологію, в якій ціни на повну імплантація зубів є доступними? Скористайтеся послугами стоматологічної клініки «Royal Dental», де з вами за найкращими методиками працюватимуть досвідчені лікарі! Запис на прийом – за телефонами 0990016106 та 0674559609.

Багато людей, як молодих, так і в похилому віці, з тих чи інших причин втрачають усі зуби. Це призводить до появи безлічі проблем – від психологічного дискомфорту до захворювань шлунково-кишкового тракту, атрофії кісток щелепи, зміни овалу обличчя. Найбільш ефективним способом вирішити дану проблему є повна імплантація зубів.

Ціна повної імплантації зубів

З метою уникнення можливих непорозумінь, просимо уточнювати вартість послуг у клініці у адміністратора або протягом консультації у лікаря. Ціни на сайті не є публічною офертою.

Переваги повної імплантації

Ще не так давно єдиним способом вирішити проблему було установлення знімних протезів. Зараз же стала можливою повна імплантація. Завдяки тому, що протезна конструкція спирається на імплантати, істотно поліпшується жувальна функція. Унаслідок цього пацієнт отримує такі переваги:

  • відсутність проблем зі шлунково-кишковим трактом, які неминуче виникають при поганому пережовуванні їжі;

  • відсутність неприємних відчуттів під час жування, які можуть відчувати пацієнти зі знімними протезами, що труться об ясна;

  • відсутність обмежень у харчуванні – з’являється можливість вживати будь-яку їжу, навіть найтвердішу.

Це далеко не всі наявні переваги. Величезним плюсом можна вважати найвищу естетичність конструкції. Штучні зуби візуально не відрізняються від справжніх, а значить, повністю вирішується проблема психологічного дискомфорту.

Пацієнт гранично швидко звикає до протезних конструкцій. Вони відчуваються як власні зуби. Що не менш важливо, імплантати за умов правильного вживлення та подальшого догляду прослужать пацієнтові протягом усього його життя.

Також варто відзначити таку перевагу, як різноманітність методик імплантації. Так, імплантати можна встановити:

  • для кожної втраченої зубної одиниці;

  • у тій кількості, яка є оптимальною для створення опори;

  • у мінімальній кількості, здатній забезпечити фіксацію протеза.

Імплантація кожного зуба

Дана методика є найякіснішою. Пацієнту забезпечено максимальний комфорт, а протези повністю відчуваються як власні зуби. Проте цей метод застосовують відносно рідко з наступних причин:

  • операція відрізняється високою вартістю;

  • операція дає сильне навантаження на організм;

  • встановити імплантати можна лише за умов достатньої товщини кісткової тканини;

  • наявні особисті протипоказання за станом здоров’я.

Таким чином, метод, хоч і є максимально ефективним, але не вважається найбільш щадним. Це дуже серйозне хірургічне втручання, до якого готові далеко не всі.

Установка імплантатів для створення міцної опори

На даний момент фіксація незнімної протезної конструкції на імплантатах – це один з найбільш оптимальних методів відновлення зубного ряду за умов повної адентії. Дана методика мало чим відрізняється від традиційного протезування за винятком того, що в якості опори використовуються не здорові зуби, а вживлені штифти.

Оптимальна кількість імплантатів визначається індивідуально. При повній адентії, як правило, використовують 6-8 штук. Такий метод має чимало переваг:

  • дозволяє відновити жувальну функцію;

  • дозволяє домогтися високої естетичності;

  • реабілітаційний період після встановлення протезів триває декілька днів;

  • вартість процедури є більш доступною в порівнянні з традиційною методикою.

Щоправда, обмеження також існують. Наприклад, необхідною є наявність великого обсягу кісткової тканини. За умов атрофії операцію провести неможливо без використання кісткової пластики.

Установка мінімальної кількості імплантатів

Дана методика дозволяє істотно знизити вартість операції. Окрім того, існує менша кількість протипоказань. найпопулярніша технологія – це All-on-4, або «усі на чотирьох». На кожну щелепу встановлюється по 4 імплантати, причому за один етап. Відразу після їх імплантації пацієнту встановлюють мостоподібний протез. Зняти його може лише лікар.

У тому випадку, коли обсягу кісткової тканини недостатньо, щоб зафіксувати незнімний протез, застосовується метод кріплення знімних протезів. Пацієнту вживляють лише два імплантати невеликих розмірів. На них згодом кріпиться знімна протезна конструкція.

Яка методика підійде саме вам? Тут усе залежить від безлічі факторів, і кожен з них врахують фахівці стоматології «Royal Dental». Запишіться на прийом 0990016106 0674559609 просто зараз! Вартість імплантації за умов повної відсутності зубів у нашому стоматологічному комплексі є найоптимальнішою, а результати процедури перевершать усі ваші сподівання. Не соромтеся посміхатися!

Запишіться на прийом онлайн
Заповніть, будь ласка, форму. Ми зв`яжемося з Вами та узгодимо усі деталі.
Телефонуй нам
+38(099) 001-61-06 +38(099) 601-61-06
+38(099) 001-61-06
instagram skype facebook viber viber telegram telegram
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram Задавайте питання в Viber